info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Wimpers verven in Beerzel

Als je overweegt je wimpers te laten verven door vakmensen in Beerzel, dan ben je welkom bij Tutti Belli! Door je wimpers te verven accentueer je ze zonder het dagelijkse gedoe van mascara. Bij ons krijg je niet enkel een kleuring, maar een totaalervaring die begint met professioneel advies en voorzichtige uitvoering, zodat elke individuele wimper in de verf gezet wordt. Met precisie en een zachte hand zorgen we ervoor dat jouw ogen sprankelen met een natuurlijke charme.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Waarom je wimpers laten verven?

In ons welbekende schoonheidssalon zijn jouw wimpers in deskundige handen. Waarom je wimpers laten verven bij ons een topidee is? Omdat wij verder kijken dan enkel de kleur. We zorgen voor een afwerking die jouw oogvorm complimenteert en jouw blik intensiveert. Dat allemaal in een casual sfeer waar je je meteen thuis voelt. Voeg daar nog onze betaalbare behandelingen aan toe, en je hebt alle redenen voor een bezoek. Omdat we geloven in een totaalaanpak voor elke klant, kan je bij ons ook terecht voor een professionele wimperlifting, die de vorm van jouw nieuw gekleurde wimpers nog beter tot hun recht laat komen. Of je nu kiest voor:

Bij Tutti Belli zorgen we ervoor dat je je steeds op je mooist voelt.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
vrouw krijgt manicure

Boek een afspraak en laat je wimpers verven

Druk op pauze en verwen jezelf met een afspraak in ons salon, waar naast het laten verven van je wimpers, nog zoveel meer mogelijk is. En wat dacht je van je benen te laten ontharen terwijl je wimpers hun verdiende kleurboost krijgen? Zo stap je fris en zelfzeker buiten, klaar om de wereld te veroveren met jouw verleidelijke blik. Wacht niet langer, verwen jezelf en laat ons jouw natuurlijke schoonheid accentueren.

Tutti Belli