info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Wenkbrauwen kleuren in Beerzel

Het is een kunst op zich, wenkbrauwen laten kleuren in een salon te Beerzel, waarbij het kleurenpalet niet alleen matcht met je huid- en haartint, maar ook je persoonlijkheid accentueert. Als specialist in het nauwkeurig en voorzichtig kleuren van wenkbrauwen, stellen wij een op maat gemaakte aanpak voor, beginnend met een gedetailleerd adviesgesprek om zorgvuldig je ideale tint te selecteren. Hier, in de serene rust van ons salon, geniet je van een subtiele metamorfose, waarbij jouw wenkbrauwen zachtjes een nieuwe tint krijgen, volledig afgestemd op jouw unieke look en stijl.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Je wenkbrauwen laten kleuren door een professional 

Bij Tutti Belli, ons schoonheidssalon in Beerzel, tillen we het kleuren van wenkbrauwen naar een hoger niveau met een zorgvuldig oog voor detail. Hier wordt elke behandeling, van wenkbrauw mapping tot het kleuren van je wenkbrauwen, uitgevoerd met een verfijnde techniek en met respect voor jouw individuele schoonheid. Met de mogelijkheid van extra diensten zoals:

Ontdek de discrete charme van subtiel gekleurde wenkbrauwen en laat je omhullen door een sfeer waarin jouw welzijn centraal staat.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Wenkbrauwen en wimpers

Maak een afspraak voor advies op maat

Leg nu je afspraak vast en laat je wenkbrauwen kleuren in de rustgevende omgeving van ons salon. Betoverende wenkbrauwen beginnen met een eenvoudige stap – een afspraak waarin jouw wensen, onze expertise ontmoeten. Bij Tutti Belli kijken we ernaar uit om jouw schoonheid te vieren en te accentueren op een manier die zowel uniek als authentiek is voor jou.

Tutti Belli