info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Wenkbrauw mapping in Beerzel

Ontdek de verfijnde kunst van wenkbrauw mapping   in ons salon te Beerzel. De specialisten hier behandelen jouw wenkbrauwen niet zomaar; elk haartje, elke boog wordt in kaart gebracht met een precieze techniek en een fijne touch om zo jouw gezicht op de meest flatterende manier te framen. Het doel is simpel: jouw natuurlijke schoonheid accentueren en je blik versterken, met respect voor jouw unieke vormen en structuren.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Wat zijn de voordelen van wenkbrauw mapping?

Wenkbrauw mapping is een techniek om de perfecte vorm en symmetrie van wenkbrauwen te bepalen, aangepast aan het unieke gezicht van een persoon. Door het gezicht op te delen in specifieke punten, creëert men een blauwdruk voor het epileren, harsen of microbladen. Het resultaat? Flatterende en gebalanceerde wenkbrauwen. Waarom kiezen velen voor wenkbrauw mapping bij ons uniek schoonheidssalon? Het antwoord ligt in de uitgebreide ervaring en de grondige kennis die ons team bezit over wenkbrauw mapping en gezichtsanatomie. In ons salon      ben je verzekerd van betaalbare behandelingen en een resultaat dat de natuurlijke pracht van jouw wenkbrauwen versterkt en benadrukt. In de deskundige handen van onze specialisten wordt jouw gezicht getransformeerd tot een harmonieus geheel, waarbij de wenkbrauwen perfect in balans zijn met jouw unieke gelaatstrekken. Bovendien wordt ons vakmanschap versterkt door onze gespecialiseerde aanpak in andere behandelingen, zoals het kleuren van je wenkbrauwen, waardoor we een volledig pakket bieden voor jouw wenkbrauwverzorging. Ook voor henna brows kan je bij ons terecht.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Wenkbrauwen en wimpers

Maak nu jouw afspraak voor een betoverende blik

Maar een échte verandering zie je niet alleen, die voel je ook. Maak jouw afspraak en ervaar het zelf. De transformatie van je blik, de verfrissing van jouw uitstraling, en de verwondering van jezelf én anderen als je door de deuren van Tutti Belli stapt met een nieuwe, krachtige uitstraling. In onze oase van rust en schoonheid, wordt niet enkel jouw blik getransformeerd met behulp van wenkbrauw mapping. Met onze uitgebreide gelaatsverzorging bieden we een allesomvattende ervaring waarbij jouw gezicht de zorg en aandacht krijgt die het verdient. Laat ons je helpen je ware schoonheid naar boven te halen en jezelf te ontdekken op een nieuwe, verfrissende manier.

Tutti Belli