info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43

Onze diensten

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Tutti Belli, een schoonheidssalon waar de klant centraal staat.

Mijn naam is Chantal Mikse. Ik ben sedert 2017 afgestudeerd als gediplomeerde schoonheidsspecialiste. Ik heb me aansluitend nog bijgeschoold tot Pedicure, waarvan ik ook men certificaat behaald heb in 2018. Vervolgens ben ik in 2019 opgestart als zelfstandige schoonheidsspecialiste in bijberoep, maar wegens ziekte heb ik alles on hold moeten zetten.

Tijdens deze periode heb ik toch niet echt stil gezeten en nog meerdere bijscholingen gedaan om up-to-date te blijven met de laatste technieken. Met trots kan ik jullie nu mijn nieuwe studio aan jullie voorstellen: Tutti Belli.

Een salon waar ieder een gepersonaliseerde aanpak krijgt, door een persoonlijk behandelplan op te stellen rekening houdende met ieders wensen en budget. Ook zijn kids welkom om mee te komen bij een bezoek aan tutti belli, aangezien men studio zich in de persoonlijke sfeer bevindt, is dit geen enkel probleem voor mij. Ook voor de jonge studenten onder ons, die ook graag mooi en verzorgd zijn maar niet altijd het budget hebben, wil ik er zijn. Voor hen is er de studentenkorting.

Graag ontvang ik jullie allen bij Tutti Belli, tot snel!

Gezichtsbehandeling
Manicure
Pedicure
Wenkbrauwen en wimpers
Tutti Belli