info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Nagelreconstructie in Beerzel

Een nagelreconstructie in Beerzel is niet enkel een dienst, maar een belofte om jouw beschadigde nagels hun originele glorie terug te geven. Die reis begint met het inzetten van de modernste technieken en producten, specifiek ontworpen om zelfs de meest beschadigde nagels te herstellen en te transformeren. Ons proces is delicaat en aangepast aan jouw specifieke behoeften, zodat elke nagelreconstructie niet alleen een esthetische verbetering is, maar ook een zorgzame behandeling voor uw handen.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Boek een nagelreconstructie in ons salon 

Een kapotte nagel kan niet alleen pijnlijk zijn, maar ook het risico op infecties vergroten. Het esthetische aspect kan iemands zelfvertrouwen beïnvloeden, waardoor men zich wellicht minder comfortabel voelt met het tonen van de handen of voeten. Bovendien kan een beschadigde nagel haakjes vormen die aan stoffen blijven hangen. De expertise die je mag verwachten voor een nagelreconstructie is geworteld in jarenlange ervaring en diepgaande kennis van onze specialiste. Kiezen voor een afspraak bij Tutti Belli, officiële Anesi-partner, is kiezen voor betaalbare behandelingen waar kwaliteit centraal staan. Onze casual sfeer in hét schoonheidssalon   zal je meteen op je gemak stellen, terwijl je geniet van een kopje koffie of thee. We bieden niet enkel nagelreconstructies aan, maar ook bijvoorbeeld:

Als trouwe klant kan je genieten van exclusieve kortingen en voordelen. Waarom zou je elders producten bestellen of nagelbeugels laten plaatsen, wanneer je nagels hier de aandacht en verzorging krijgen die ze verdienen?

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Manicure

Maak vandaag nog de stap naar prachtige nagels

Verwen jezelf met een bezoek aan onze schoonheidszaak in Beersel. Het maken van een afspraak is meer dan een klik of een belletje – zet de eerste stap naar sterke, gezonde, en schitterende nagels. Wij kijken er naar uit om je te verwelkomen en samen met jou de nagelreconstructie tot een goed einde te brengen.

Tutti Belli