info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Nagelbeugels in Beerzel

Wanneer je kiest om nagelbeugels te laten plaatsen in Beerzel, kies je voor een pijnvrije toekomst voor jouw teennagels. Het plaatsen van nagelbeugels is een fijne, doelgerichte techniek om ingegroeide nagels te behandelen en voorkomen. Bij ons krijgen jouw voeten de precisie en aandacht die ze verdienen, en we begeleiden je op elke stap van de weg naar een comfortabeler leven zonder nagelproblemen. Een teennagelbeugel plaatsen, daar zorgt onze specialist in Beerzel voor!

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Comfortabele nagelbeugels laten plaatsen door onze specialisten 

Nagelbeugels zijn dunne, metalen of kunststof stripjes die op een ingegroeide teennagel worden geplaatst om de groeirichting te corrigeren. Ze bieden een effectieve en minder invasieve oplossing voor ingegroeide nagels. De voordelen zijn pijnverlichting, voorkoming van operaties en behoud van een natuurlijk ogende nagel. In het intieme, gastvrije kader van ons schoonheidssalon   ben je geen nummer, maar een gewaardeerde gast. Onze specialiste draagt jarenlange ervaring in nagelzorg met zich mee en bij haar kan je jouw voeten in alle vertrouwen onder handen laten nemen. Naast de expertise in het plaatsen van nagelbeugels, kan je bij ons    ook genieten van:

We maken steeds gebruik van kwalitatieve en huidvriendelijke producten. Een teennagelbeugel laten plaatsen, betekent kiezen voor een doorgedreven professionaliteit in alle nagelverzorging van a tot z, inclusief een nagelreconstructie voor de perfecte afwerking van jouw voeten.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Manicure

 Boek jouw afspraak nu

Jouw voeten dragen je door het leven, daarom verdienen ze het beste. Kies daarom om bij ons   jouw nagelbeugels op je handen of teennagelbeugel te laten plaatsen en geniet van een sfeer waarin jouw comfort en welzijn centraal staan. Bij Tutti Belli is elke afspraak een stap naar gezondere, mooiere nagels en een belofte van kwaliteit en verzorging. Jouw reis naar pijnvrij stappen begint hier met ons. We kijken ernaar uit je te begeleiden op dit pad. Leg jouw afspraak vast voor het plaatsen van een teennagelbeugel en verwen je voeten met de zorg die ze verdienen. Ze zullen je dankbaar zijn.

Tutti Belli