info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Een manicure in Beerzel

Als je graag een zalig ontspannende manicure wilt, moet je bij Tutti Belli in Beerzel, naast Putte, zijn! Wij verwennen jouw handen en nagels en doen jou heerlijk relaxen. Alle vrouwen zijn welkom en je kan vaak genieten van een leuke korting of geld uitsparen met een actie. Voor de beste manicure van Beerzel, Putte en omstreken, moet je bij ons zijn.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Een zalige manicure bij ons salon

Bij ons krijg je een uitgebreide manicure. We zorgen ervoor dat jouw huid volledig ontspannen en gekalmeerd is. Dankzij de verzachtende en voedende producten die we gebruiken – onder andere van het Spaanse topmerk Anesi, waarvan we officiële vertegenwoordiger zijn – zullen jouw handen er als herboren uitkomen. We zorgen ervoor dat jouw nagels weer in goede conditie verkeren en dan kan je zelf kiezen of je graag gellak laat zetten, of iets anders met je nagels doet. Bij ons schoonheidssalon behandelen we naast je handen ook je gezicht. We geven een zalige gelaatsverzorging die jouw huid voedt en verjongt. Waar je ook voor kiest: je komt herboren buiten!

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
vrouw krijgt manicure

Laat van je horen

De manicure die je van ons krijgt in, Beerzel, in de buurt van Putte, is van de bovenste plank. Bij ons wordt je behandeld door de beste specialiste in de buurt, dat kunnen we je garanderen! We kijken er naar uit om jou te ontvangen na een afspraak. Die kan je maken door ons te contacteren. Stuur een e-mail naar info@tutti-belli.be of bel naar 0479 26 77 71. Ook voor vragen kan je daar gerust terecht. We ontvangen je graag voor een zalige manicure bij ons in Beerzel, bij Putte!

Tutti Belli