info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Henna brows in Beerzel

Henna brows laten zetten in ons salon te Beerzel is de nieuwste trend in de wenkbrauwverzorging waar iedereen verliefd op wordt. Deze techniek verzekert je van perfect gevormde, vol uitziende wenkbrauwen die tot wel zes weken mee kunnen gaan. Dankzij de verfijnde techniek en het professionele advies van onze ervaren specialisten worden jouw brows niet zomaar gekleurd, maar transformeren we ze in ware kunstwerken, die jouw gelaat een sprekende uitstraling geven. Geniet van een subtiel of dramatisch effect met een behandeling die net zo uniek is als jijzelf.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Henna brows laten zetten in ons salon

45

Henna brows zijn een semi-permanente vorm van wenkbrauwkleuring met natuurlijke henna. Dit type kleuring geeft een rijkere tint aan je wenkbrauwen en vult tegelijkertijd de lichtere en schaarse gebieden op, waardoor een vollere look ontstaat. Voordelen zijn onder meer een langere levensduur dan gewone verf en de afwezigheid van schadelijke chemicaliën. In ons knusse schoonheidssalon in Beerzel wordt bijzondere aandacht besteed aan de natuurlijke schoonheid van iedere klant. Onze zaak   is niet zomaar een plek waar je enkel je wenkbrauwen laat kleuren, het is een oase waar jouw unieke schoonheid wordt benadrukt met expertise in henna brows en een persoonlijke benadering. Hier geniet je niet alleen van betaalbare behandelingen en een casual sfeer, maar ook van de geruststellende wetenschap dat je in handen bent van een specialist die jouw wenkbrauwen tot in de puntjes beheerst. Ons aanbod gaat trouwens verder dan enkel henna brows: ontdek ook onze grondige gelaatsverzorging en vakkundige wenkbrauw mapping voor een complete, verjongende ervaring.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Manicure

Boek jouw moment van zelfverwennerij

Maak nu een afspraak en trakteer jezelf op een ontspannen moment waarin jouw brows de ster van de show zijn. Bij Tutti Belli zetten we niet enkel in op vakmanschap, maar ook op jouw comfort en tevredenheid. Vanaf het moment dat je binnenstapt, tot het ogenblik waarop je met stralende wenkbrauwen weer naar buiten wandelt, zorgen wij ervoor dat je je gekoesterd voelt. Durf jezelf op de voorgrond te plaatsen en kies voor een uitdrukking die net zo stralend is als jouw persoonlijkheid met de henna brows, geplaatst door de specialisten van onze zaak in Beerzel!

Tutti Belli