info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Een gezichtsbehandeling bij Putte

Ben je op zoek naar een schoonheidssalon voor de beste gezichtsbehandeling in Putte en omstreken? Welkom bij Tutti Belli in Beerzel. Bij ons zijn alle vrouwen welkom. We geven vaak leuke kortingen en hebben fijne pakketten in ons assortiment, zodat jij kan besparen. Wil je meer weten over de beste gezichtsbehandeling van Putte en omstreken? Lees dan vooral verder!

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

De voordelen van een gezichtsbehandeling in ons salon

Wij geven jou een uitgebreide gezichtsbehandeling in Beerzel, bij Putte. Daarvoor gebruiken we de uitstekende producten van het Spaanse merk Anesi, waarvan we officiële partner zijn. Onze gezichtsbehandeling dringt diep in je huid door en reinigt en verjongt actief. Daarnaast krijg je tijdens de gezichtsbehandeling die wij jou geven in de buurt van Putte ook een heerlijke gezichtsmassage. Zo voel jij je helemaal herboren wanneer je bij ons buiten wandelt! Naast onze fijne gezichtsbehandeling kan je bij ons in Beerzel gellak laten plaatsen, die lang blijft zitten op jouw nagels.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
vrouw krijgt manicure

Maak jouw afspraak

Heb je zin in een zalige, ontspannende gezichtsbehandeling in de buurt van Putte? Maak dan nu jouw afspraak door ons te contacteren via ons contactformulier. Of stuur een e-mail naar info@tutti-belli.be of bel naar 0479 26 77 71. Ook als je vragen hebt, kan je daar terecht. Of het nu is voor een heerlijke gelaatsverzorging, of iets anders: we leggen jou graag in de watten! We kijken er naar uit om jou te ontvangen in ons schoonheidssalon in Beerzel.

Tutti Belli