info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Gelnagels zetten in de buurt van Putte

Wil je graag gelnagels laten zetten in Beerzel, vlak bij Putte? Bij Tutti Belli, officiële Anesi-partner, zit je goed. Wij geven je een volledige manicure en prachtige gelnagels. Bij ons zijn alle vrouwen welkom en doen we ons best om jou thuis te laten voelen terwijl wij je verwennen. Er is geen betere plek om gelnagels te laten zetten in Beerzel, bij Putte, dan bij ons!

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Geniet van gelnagels en nagelverzorging

Wij zijn er voor je om je nagels te verstevigen en verlengen met gelnagels. Je kan zelf kiezen wat voor nagels je graag hebt: we zetten glitter, kleur en zelfs symbooltjes. We verzorgen je eigen nagels goed alvorens de gelnagels te plaatsen. Na het plaatsen, kan je kiezen tussen een matte en een gladde afwerking, geheel naar eigen smaak. Naast het plaatsen van gelnagels, geven we in ons salon ook een gelaatsverzorging, vlak bij Putte. We geven ook leuke kortingen en hebben tal van fijne acties. We zijn officiële vertegenwoordiger van Anesi, een Spaans topmerk van huidverzorgingsproducten waarmee we onze gelaatsverzorging doen.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
vrouw krijgt manicure

Boek nu jouw afspraak

Wil je graag nieuwe gelnagels laten zetten in de buurt van Beerzel of Putte? Wij nemen jouw nagels graag onder handen. Of kom langs voor een ontspannende gezichtsbehandeling! Contacteer ons voor een afspraak info@tutti-belli.be. Heb je een vraag? Je mag ons ook telefonisch contacteren op: 0479 26 77 71. Laat jezelf verwennen en kom langs bij ons schoonheidssalon in Beerzel voor een ontspannen ervaring!

Tutti Belli