info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Gelaatsverzorging Putte

Ben je op zoek naar een heerlijk ontspannende gelaatsverzorging in de buurt van Putte? Bij Tutti Belli in Beerzel zetten we de deur open voor alle vrouwen die eens goed willen genieten! Ons schoonheidssalon is er om jou te verzorgen. Lees hieronder alles over de heerlijke gelaatsverzorging die je bij ons in de buurt van Putte krijgt.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Een ontspannende gelaatsverzorging

Tijdens je gelaatsverzorging reinigen en behandelen we jouw gelaat. Zo versterkt en verjongt je huid. Onze reiniging dringt diep door in de huid en daarbij krijg je ook een heerlijke gezichtsmassage. Als officiële vertegenwoordiger van het merk Anesi gebruiken wij producten van absolute topkwaliteit. Die kan je trouwens ook mee naar huis nemen als je kiest voor een complete kuur. Als je op zoek bent naar een specialiste in Beerzel, hoef je niet verder te zoeken. Ons schoonheidssalon verwent jou als een prinses aan een faire prijs!

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
vrouw krijgt manicure

Maak een afspraak en kom ontspannen

Bij ons kom je helemaal tevreden buiten. Als je nood hebt om eens je batterijen op te laden, moet je bij Tutti Belli zijn, dé specialist in gelaatsverzorging in Beerzel, vlak bij Putte. Voor een voordelige prijs kan je bij ons niet alleen een gelaatsverzorging krijgen, maar ook de beste manicure van Beerzel. Maak dus nu je afspraak door ons te contacteren of stuur een e-mail naar info@tutti-belli.be. Of als je nog een vraag hebt kan je ons bereiken via 0479 26 77 71.

Tutti Belli