info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer

Anesi: Aqua Vital

Huidanalyse + Mini behandeling.                                         €35
Bij deze behandeling wordt de huid gereinigd om een juiste huid amnese te kunnen maken en een mini behandeling om te ontdekken wat Anesi u te bieden heeft. Voor een gezonde stralende teint
Hydra-nutrition (50min)                                       €60
Deze is goed voor elk huidtype in het bijzonder heel droge gedehydrateerde huid en de rijpere huid
Hydra-detox deep cleansing (60min)                               €60
Ideaal voor de gecombineerde huid met uitdroging, een combinatie van dieptereiniging, zuurstof toevoer en hydratatie van de huid. Ook als voorbereiding op een andere Anesi kuur.
Dermo-peel expert (50min)                                              €65
Hierbij wordt een intensieve fruitzuurpeeling toegepast en een diepgaande huidvernieuwing voor alle huidtypes. Als voorbereiding op elke ander Anesi kuur, zeker bij de anti-age behandelingen, om nog beter resultaten te bekomen.

Anesi: Harmonie

Harmonie tendresse (50min) €65
Deze behandeling is voor de tijdelijk gevoelige huid/reactieve huid terug in balans te brengen. Dit pakt ook de oorzaak van de gevoeligheid aan door te kalmeren en herstellen. Ook na operatie.

Anesi: Dermo controle

Dermo controle deep cleansing jeugd (12-18 jaar)            50 euro / Kuur: 170 euro
Talgproductie balanceren bij tijdelijke verstoorde talgproductie in de pubertijd, verbetering van hydratatie zonder talgstimulatie. Wordt toegepast in kuurvorm van 4 behandelingen in max 2 maand.
Dermo controle deep cleansing volwassenen (45min)                           €55
Hierbij gaan we de talgproductie terug in balans brengen, dus de vette huid behandelen. Dus zo het natuurlijk afweersysteem van de huid versterken en de bacteriën doden.
Dermo Correcteur Acnebehandeling  Alleen in Kuurbehandeling!!                          euro
Is een diepe correctiebehandeling voor de acne gevoelige huid. Opent de puistjes en zwarte puntjes en elimineert zo de acnebacterie en voorkomt littekenvorming. Deze chemische peeling kan alleen in kuurvorm, korte intensieve behandeling vervolgens maandelijks een onderhoudsbeurt om de resultaten te behouden. Ook thuisverzorgingsproducten zijn een must om een goed resultaat te bekomen. Alleen in een kuurvorm en ook de thuisproducten aankopen voor verder verzorging thuis.

Kuur 4 behandelingen om de 14 dagen

Kuur 8 behandelingen om de 14 dagen

Anesi: Urban blue defense

Urban blue defense treatment (50min) € 70
Deze behandeling kan voor alle leeftijden. Het is een lijn die zorgt voor een bescherming tegen lucht- en lichtvervuiling door lampen, gsm, computer. Ook tegen UVA en UVB straling, ontgiften van de huid en te beschermen tegen schadelijke stoffen van het milieu. Ook goed voor de rokers onder ons.

Anesi: 3C vitamin glow

3C vitamin glow treatment (50min)                                  € 70
Een krachtige antioxidant behandeling om de teint te verhelderen en te revitaliseren. Dus vooral de doffe, gestreste huid pakken we hiermee aan, voor alle leeftijden.
 
Na ziekte of bij seizoenswisseling is het bijvoorbeeld aangenaam om terug een mooie glow op je huid te krijgen. Beschermt tegen vroegtijdige veroudering door blootstelling aan de zon. Bij speciale gelegenheden zoals een feest waarbij de huid een extra uitstraling mag hebben

Anesi: Luminotity

Luminosity soft & bright (50min)                                     € 95
Een behandeling om hyperpigmentatie te corrigeren en te voorkomen. M.a.w pigmentvlekken, zonneschade en andere vlekken te verminderen. Al resultaat na 1 behandeling.

Anesi: Cellular 3

Cellular 3 age control regime (50min) 85 euro
Alle huidtypes die de eerste tekenen van veroudering vertonen, gaan we behandelen.
 
Deze bevordert de celregeneratie, verbetert de huidelasticiteit en de rimpels en helpt de cellen te beschermen om de huid langer jong te houden. Vanaf de leeftijd van +/- 40 jaar.

Anesi: Epigenesse

Epigenesse, energie skin restore treatment (50min)        €90
 
Voor de verouderde huid, huid met zonneschade, droge uitgeputte huid, rimpels en verminderde elasticiteit. Is een skin restore treatment die de celvernieuwing en herstel stimuleren. Waardoor de huid er na 1 behandeling al steviger en strakker is. Vanaf +/- 50 jaar.

Anesi: Expression care

Expression care                               €60 euro

Een specifieke verzorging voor de oog en lipcontouren. Vermindering van de diepe expressielijnen en rimpels rond de ogen. Vermindert wallen en donkere kringen rond de ogen.

Deze behandeling kan individueel toegepast worden of als extra onderdeel van een andere behandeling.

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Tutti Belli