info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Benen laten ontharen in Beerzel

Benen laten ontharen door onze pro’s in Beerzel kan een ware verademing zijn, vooral wanneer de zachte handen van een ervaren specialist jou onder handen nemen. Een vakkundige ontharing vraagt om precisie, rust en bovenal – kennis van huidverzorging. Onze specialisten focussen niet enkel op het verwijderen van ongewenste haartjes, maar zorgen ook voor een kalmerende en voedende behandeling van je huid, waardoor deze zacht en soepel blijft na elke sessie.

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Laat je benen ontharen met hars

Ontharen met hars zorgt voor een langdurig gladde huid, aangezien het haar vanaf de wortel wordt verwijderd. De haargroei die terugkomt, is vaak fijner en minder opvallend. Bovendien minimaliseert regelmatig harsen de haardichtheid over tijd. Het biedt een snel resultaat en vermindert de kans op ingegroeide haren. In ons schoonheidssalon geloven we in de kracht van een persoonlijke aanpak. Jouw huid, jouw wensen, en jouw comfort staan bij ons centraal. Het ontharen van je benen is hierbij niet simpelweg een taak, maar een verwenmoment waarbij jij even heerlijk mag ontspannen in onze zaak, terwijl wij jouw benen zijdezacht maken. We maken gebruik van technieken die de huid zo min mogelijk belasten, waardoor ook personen met een gevoelige huid bij ons terecht kunnen voor het professioneel ontharen van de benen. Bovendien zorgen we er met onze betaalbare behandelingen en casual sfeer voor dat elke klant zich op z’n gemak voelt, vanaf het moment dat je binnenstapt tot je weer met gladde benen naar buiten wandelt. Tutti Belli is niet zomaar een naam, het is een belofte, een statement: bij ons is alles mooi, omdat jij er bent. Ook onderstaande technieken behoren ook tot de opties om die subtiele verfijning in jouw uitstraling te brengen:

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
vrouw krijgt manicure

Boek jouw moment

Wij gaan verder dan enkel het ontharen van je benen. Je stapt hier in een wereld waar jouw huid, jouw comfort en jouw beauty centraal staan. We staan bekend om een uitgebreid aanbod aan behandelingen, waaronder pedicure voor voeten die net zo zacht zijn als jouw nu perfect onthaarde benen.  Laat ons team jou verwelkomen en geniet van een moment voor jezelf. Vul ons contactformulier in voor meer informatie over ontharingen of boek jouw afspraak online en maak de eerste stap naar een zijdezachte huid en een stralende jij!

Tutti Belli