info@tutti-belli.be
+32 487 28 10 43
  • Regelmatig kortingen
  • Officiële Anesi-partner
  • Ongedwongen sfeer
Anesi Lab Institute

Anesi, het merk met zichtbare huidverbetering, die behouden kan worden!

ANESI beauté is een exclusief en Spaans huidverzorgingsmerk voorbehouden aan de beauty professional en wordt al 30 jaar wereldwijd gebruikt. Het is echte Spaanse passie uit Madrid met een brede range aan krachtige vernieuwende actieve ingrediënten en efficiënte formules die worden ontwikkeld in eigen laboratoria. Het gehele productie proces is continu onderhevig aan uitgebreide kwaliteitscontroles. ANESI cosmetica combineert technologieën met speciale protocollen waarmee u unieke belevingen creëert en zichtbaar de huid verbeterd. Voor salongebruik heeft Anesi diverse speciaal behandelingen en producten in het assortiment voor verschillende huidtypen die allen individueel zijn verpakt voor optimale hygiëne. Voor het beste resultaat is het belangrijk dat uw klant de behandeling thuis voortzet met de juiste producten, hiervoor heeft Anesi een uitgebreid scala aan verkoopproducten. Alle producten zijn uitermate zacht en dierproefvrij.
Contract Anesi Lab
Certificaat Anesi Lab

Gelaatsverzorging

Nagelstyling

Pedicure

Ontharing

Lashes&Brows

Anesi gezichtsverzorging

Met Anesi Lab Institute neem ik jullie mee in de wereld van huidverzorgende producten die veel meer doen dan alleen het huidoppervlak verzorgen. Anesi’s lijnen zijn ontwikkeld om specifieke problemen aan te pakken en doelgericht te werken, op zowel de symptomen als de oorzaak van huidveroudering. Door ingrediënten te gebruiken die diep in de huid kunnen dringen tot op celniveau en de huid zo van binnenuit ondersteuning te kunnen geven.
 
Met als resultaat: een gezonde en jeugdige uitstraling, die behouden wordt.

vrouw krijgt gezichtsbehandeling

Afspraak plannen?

Adres:
Merelstraat 12,
2580 Beerzel België
Telefoon:
+32 487 28 10 43
Email:
info@tutti-belli.be

Of bezoek onze contactpagina

Contactpagina

Of vul ons contactformulier in

Contact diensten

Naam(Vereist)
Anesi

Andere behandelingen: manicure, pedicure, ontharing

Bovendien kan je ook voor andere behandelingen terecht bij Tutti Belli dan alleen gelaatsbehandelingen. Ook met de voeten en handen zit je goed, zowel voor de ontspannende spa-pedicure als de meer gespecialiseerde voetproblemen kan je bij mij terecht.
Mooie nagels en fijn verzorgde handen, van manicure tot spa-manicure tot gelnagels toe. Ook ontharing kan je laten doen.
Tutti Belli